in

Мегз дължала пари на Арменската църква във Варна

Снимка: Фейсбук

Мегз постоянно мами и лъже хората. Дължи пари за няколко склада за платове.

„Не е плащала на момичетата, които рекламират дрехите ѝ. Мен също ме запали. Има още десетки потърпевши“, разкри плеймейтката Ася Капчикова, съобщава „България Днес“.

Блондинката и Каканашева се скараха миналата година. Тогава Капчикова публично обвини Мегз, че не ѝ е платила хонорар, за който са се разбрали.

Според Капчикова неприятностите, в които е затънала в момента дизайнерката, тепърва ще се увеличават. Причината е, че провъзгласилата се модна диктаторка е натрупала дългове за хиляди левове.

Освен хонорари и консумативи за модната си марка Мегз дължала пари и на Арменската църква във Варна. Тя наела помещение, което принадлежи на църквата, но месеци не е плащала наем. Затова и никой от потърпевшите не е изненадан от обвинението й в застрахователна измама. Момичета, работили за Мегз, разкриха пред „България Днес“, че тя често ги е заплашвала с името на любовника си Румен Рончев. „Ако не работите за мен, ще се разправяте с него“, казвала дизайнерката на подчинените си.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.