in

Една от най-желаните жени в света остана сама

снимка Нова

Една от най-желаните жени в света – Адриана Лима, остана без половинка до себе си.

Моделът се раздели с турския писател Метин Хера, с когото поддържа романтични отношения около година и половина.
Към момента още не е ясна причината за краха на връзката им, пише Монитор

Искрата между красавицата и писателя пламна през 2017 година. Тогава двамата бяха забелязани да се държат за ръце и да се целуват на борда на яхта в Бодрум, Турция.

По време на връзката им Метин неведнъж сподели, бразилската манекенка го прави най-щастливия мъж на планетата. По случай една година от началото на връзката им той качи нейна снимка с надпис:

„Ако си в твоето легло, а аз – в моето,някой от нас двамата не е на правилното място. Навършва се една година, откакто те срещнах. Честита годишнина.“
Лима има един провален брак зад гърба си – със сръбския баскетболист Марко Ярич. Двамата възпитават две дъщерички – Валентина и Сиена.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/