in

Какво знаят американците за България (ВИДЕО)

кадър youtube

След като Дани Петканов напусна родния тв ефир, той се завърна в youtube. 

Този път Дани Петканов ще се вихри в Лос Анджелис и Хавай. В нова видео поредица може да проследим неговите приключения, а естествено, той ще ни представи и анкети… типично в негов стил.

Лудия репортер няма да бъде сам. Дани замина с двете победителки от предишната ни поредица “Кастинг” – Йоана и Симеона. В “Лудия репортер откри Америка” ще проследим цялото им приключения, включващо обиколка в Universal Studios, посещение на тенис турнира HAWAII Open, типично хавайски партита и много още.

В последното си видео лудия репортер Дани Пеканов открива Америка и проверява на живо какво знаят там за България. В Лос Анджелис той успява да срещне всякакви хора от различни националности. В анкетата, която той прави в града на ангелите има доста разнообразни отговори.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/