in

Откриха тялото на момчето, потънало край Пловдив

снимка traffiknews.bg

Водолази откриха тялото на 15-годишното момче, което потъна вчера във водоем край Марково, съобщи trafficnews.bg.

15-годишното момче падна вчера в ледените води на микроязовир между селата Марково и Първенец, докато си прави селфи. Ледът се пропукал и то потънало във водата. Детето било с двама свои приятели – момче и момиче. Когато приятелят им паднал в ледените води, те първо се обадили на бабата на момчето. Тя пък се свързала с дядото, който отишъл на място и опитал сам да измъкне тийнейджъра.

„Видяхме в лявата част, в устието на язовира дупка с размер около 3 кв.м. Малко по-късно се появиха деца, които са били заедно с детето, което е потънало и обясниха, че били дошли да се разходят и решили да си правят селфита на леда. Влизайки, момчето ги е подканило да влязат, показвайки им, че ледът е здрав. В този момент подскачайки ледът се е пропукал и той е потънал“, разказа тази сутрин пред NOVA кметът на Марково Пламен Кабаков.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/