in

Родна красавица представя България на конкурс за красота във Филипините (СНИМКА /ВИДЕО)

снимка личен архив

Очарователната Gabriella Velikova представя България на 47-то издание на конкурсът „Miss Intercontinental 2018“, който започна преди броени дни във филипинската столица Манила.

Финалът на конкурса, в който участие ще вземат модели от 95 държави ще бъде на 26 януари 2019 в Mall of Asia Arena в Манила.

Първото участие на България в конкурса е едва през 2011г., и последното през 2015 година.Сега страната ни се завръща отново на сцената на Miss Intercontinental.

снимка личен архив

Надпреварата ще продължи 20 дни.Това е второто международно участие на изявеният модел Габриела Великова след първото през октомври миналата година в Тайван ,където получи награда за фотомодел.

Нейната кауза е свързана с боледуващите от аутизъм ,като най-голяма слабост са и децата с диагноза аутизъм. Целта на каузата е да се организират благотворителни събития за събиране на средства в тяхна помощ,както и организиране на различни дейности, където те да се забавляват и да се чувстват като част от всички нас.

Официален топ дизайнер на тоалетите с които тя ще се представи е Стоян Радичев, с когото наскоро заснеха фотосесия в Пловдив.Тя ще представи един от многобройните си таланти –  песен. Можете да я подкрепите на официалния сайт на конкурса missintercontinental.com

тук

 

 

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева