in

Чарлз и Камила се развеждат?

снимка webcafe

Австралийското списание New Idea разгневи феновете на кралското семейство като писа, че принц Чарлз се консултирал с бракоразводния си адвокат Фиона Шекълтън. защото вече „му дошло в повече“. Същата е съветвала британския престолонаследник и при предишния му развод с принцеса Даяна през 1996 г., предаде Express.co.uk.

Камила отсъства на коледния обяд, даден от кралицата в Бъкингамския дворец, както и от коледната служба в църква „Света Мария Магдалена“ в Сандрингам заради тежка настинка. New Idea обаче твърди, че техният информатор е казал, че „с брака на Чарлз и Камила е свършено“, пише 24 часа

Австралийското издание цитира вътрешен човек, като отбелязва, че кралското семейство е наясно със ситуацията, но кралица Елизабет Втора е наредила да не се съобщава за скандала.

„Докато целият свят е ангажиран с враждите между Кейт и Меган, Уилям и Хари зад стените на двореца се разиграва много по-голяма драма“, добавя източникът на австралийското списание.

„Документите за развода вече са подписани и двамата рядко се виждат през последните месеци Освен на 70-годишнината на Чарлз, когато кралицата накара Камила да се присъедини към събитието, за да се избегнат спекулации.

Отсъствието й от коледния прием извиниха с настинка, но Чарлз казваше на всички, че вече не са заедно“, допълва още той. Камила пропусна и сватбата на принцеса Йожени през октомври. Тогава ангажименти в местно училище, близо до дома й, възпрепятствали 71-годишната съпруга на принц Чарлз.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/