in

Задържаха заподозрени за смъртта в Белослав

Полицаи от ОДМВР – Варна задържаха заподозрени лица, във връзка с извършено тежко престъпление в Белослав, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Вчера, в 11:45 часа, в полицията е постъпил сигнал, че в гр. Белослав е намерен в дома си в безпомощно състояние 80-годишен мъж. На адреса веднага са изпратени екипи полицията и на Спешна помощ.

Медиците са констатирали смъртта на възрастния човек. Извършен е оглед от дежурна оперативна група под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, установени са следи от насилие.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК. В рамките на предприетите незабавни оперативно –издирвателни действия има задържани лица, чиято съпричастност към деянието се изяснява.

Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.