in

Дупка на пътя разкри таен тунел към банка (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: Twitter

Зейнала дупка на пътя насред Маями в щата Флорида разкри таен тунел, прокопан до банка.

Дупката се оформила на „Фламинго стрийт“ в квартала Пемброук пайнс, където се намирал филиал на банката „Чейс“. Тя извадила на показ тунел, прокопан само на няколко десетки сантиметра под асфалтовата настилка, съобщават Франс прес и БТА, позовавайки се на източници от ФБР.

Повиканата на място полиция заедно със служители на ФБР стигнали до входа на тунела от другата страна на улицата. Той бил маскиран с палети, а до него имало малък вагон, електрически генератор и електротелфер.


Тунелът се оказал с дължина цели 45 метра и с диаметър между 60 и 90 сантиметра.

„Тук може да се провре само човек с малки размери, който в никакъв случай да не страда от клаустрофобия“, обясниха полицаите, като допълниха, че подземният проход все още не е бил използван за ограбване на трезора.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.