Ето го първото лесбийско бебе (СНИМКИ)

Снимка: facebook
Снимка: facebook

Първото законно лесбосемеѝство у нас Диляна и Вяра показаха за сефте нероденото си бебе.

Отрочето на нежната двойка се очаква да се появи на бял свят през май месец тази година и ще е момче. За това признаха двете влюбени навръх Коледа.

25-годишната Диляна ще износи детето. Двойката е на седмото небе от щастие и не иска да крие плода на любовта си, пише “България днес”.

Двете са се щракнали в момент на радост, а на преден план се вижда наедрелият корем на Диляна, която е в 5-ия месец. От снимката се вижда как бъдещият “баща” Вяра покровителствено е прегърнал наедрелия корем на приятелката си и го целува. Двете се грижат изключително много за бебчето още преди да се е появило на бял свят. 41-годишната Вяра обгрижва по всякакъв начин половинката си, като от началото на бременността Диляна се храни само и единствено с екологично чисти продукти.

Снимка: Личен архив

Зачатието се случило чрез анонимно донорство. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Казват, че предпочитат то да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2.

Двойката сключи брак през месец май миналата година, а хомовричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Вяра облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Диляна бе в бял костюм.

Преди време момичетата заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притеснява. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури. Но безуспешно.

Снимка: Личен архив

Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си. Двете се откриват, след като се разочароват напълно от мъжете. Диляна разкрива, че харесва повече отношенията си с жени, въпреки че е имала сериозни връзки и с мъже. Според нея силният пол не се стараел достатъчно във връзките. Вяра пък твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете. Любовта между двете пламва преди няколко години в интернет. Двете поддържали комуникация близо 8 месеца във фейсбук, след което се видели.

Дамите разказват, че са преминали през различни житейски бедствия, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимката е илюстративна

Нова трагедия край Своге

Снимка: Илюстративна

Изчезна банкерката, присвоила близо 200 000 лева