in ,

Дентален кабинет „на колела“ извършва зъболечение на адреси във Варна и Бургас

Предимството на мобилното зъболечение несъмнено е в осигурените удобства на спешната дентална помощ.

Когато имате стоматологичен проблем, а придвижването представлява  неудобство и загуба на време за вас, то спокойно можете да се обърнете към дентална частна линейка „на колела“.

Иновативната услуга осигурява първоначален стоматологичен преглед,  диагностика на проблема и адекватно лечение. Отличната квалификация на Д-р Добромир Иванов  и първокласното оборудване и инструментариум ще ви предразположат да се почувствате в сигурни ръце. При необходимост от зъболечение се използват най-модерни, висококачествени материали и консумативи.

Гъвкавата процедура за записване на пациентите от всякакви националности е още едно предимство на мобилната стоматологична помощ. Така всички, които са избрали Българското Черноморие за туристическа дестинация, получават сигурност при възникване на спешен дентален проблем.

Д-р Добромир Иванов предлага всички видове стоматологични манипулации с модерно и ново оборудване за всички възрастови групи. Денталната линейката също осигурява обслужване на лица с ограничен обхват на движение и инвалиди.

За още по-обстойна и точна преценка на зъбния ви статус стоматологът осигурява транспорт до модерен рентгенов център. След направата на дигитална панорамна снимка и компетентно разчитане се затвърждава планът на зъболечение.

Денталната линейката има пълен набор от лицензи от всички здравни институции на територията на България и разрешително за работа като стоматологична линейка за цялата територия на страната. Линейката е преминала пълен технически преглед и обслужване.

Стоматологичният кабинет „на колела“ е модел „Мерцедес Спринтер“ и е напълно оборудван с ново стоматологично оборудване. Предлаганите услуги включват използването на най- напредналите техники и технологии в денталната медицина.

Зъболинейката разполага с пълна гама инструменти като: монитор с интраорална камера, ултразвуково оборудване, мощен въздушен компресор, автоклав, аспирираща система, мобилен климатик, вентилационна система, резервоари за чиста и отпадна вода, ел. генератор, хидрофорна помпа, биологична тоалетна, пълен набор от дентални наконечници и турбини, вградена телевизионна система, платформа за инвалидни колички, фотополимерна лампа, както и модул за стоматологичната сестра.

Д-р Добромир Иванов е специализиран стоматолог с непрекъсната практика повече от 20 години. Той  завършва своето висше образование в Стоматологичния факултет към Медицинския университет в град Пловдив. Д-р Иванов е и официален представител на технология на имплантиране, използваща базални титаниеви импланти  за Българското Черноморие.

Денталната линейка осигурява съвременно дентално лечение по цялото Черноморско крайбрежие след предварително записване.

Телефони за контакт:

+359 899 126 972;

+359 878 126 973;

+359 888 680 903

За повече информация, разгледайте галерията от снимки с клинични случаи и зъбни снимки на пациенти в официаления им сайт: www.dentist-blacksea.com

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/