Дентален кабинет „на колела“ извършва зъболечение на адреси във Варна и Бургас

Реклама

Предимството на мобилното зъболечение несъмнено е в осигурените удобства на спешната дентална помощ.

Когато имате стоматологичен проблем, а придвижването представлява  неудобство и загуба на време за вас, то спокойно можете да се обърнете към дентална частна линейка „на колела“.

Иновативната услуга осигурява първоначален стоматологичен преглед,  диагностика на проблема и адекватно лечение. Отличната квалификация на Д-р Добромир Иванов  и първокласното оборудване и инструментариум ще ви предразположат да се почувствате в сигурни ръце. При необходимост от зъболечение се използват най-модерни, висококачествени материали и консумативи.

Гъвкавата процедура за записване на пациентите от всякакви националности е още едно предимство на мобилната стоматологична помощ. Така всички, които са избрали Българското Черноморие за туристическа дестинация, получават сигурност при възникване на спешен дентален проблем.

Д-р Добромир Иванов предлага всички видове стоматологични манипулации с модерно и ново оборудване за всички възрастови групи. Денталната линейката също осигурява обслужване на лица с ограничен обхват на движение и инвалиди.

За още по-обстойна и точна преценка на зъбния ви статус стоматологът осигурява транспорт до модерен рентгенов център. След направата на дигитална панорамна снимка и компетентно разчитане се затвърждава планът на зъболечение.

Денталната линейката има пълен набор от лицензи от всички здравни институции на територията на България и разрешително за работа като стоматологична линейка за цялата територия на страната. Линейката е преминала пълен технически преглед и обслужване.

Стоматологичният кабинет „на колела“ е модел „Мерцедес Спринтер“ и е напълно оборудван с ново стоматологично оборудване. Предлаганите услуги включват използването на най- напредналите техники и технологии в денталната медицина.

Зъболинейката разполага с пълна гама инструменти като: монитор с интраорална камера, ултразвуково оборудване, мощен въздушен компресор, автоклав, аспирираща система, мобилен климатик, вентилационна система, резервоари за чиста и отпадна вода, ел. генератор, хидрофорна помпа, биологична тоалетна, пълен набор от дентални наконечници и турбини, вградена телевизионна система, платформа за инвалидни колички, фотополимерна лампа, както и модул за стоматологичната сестра.

Д-р Добромир Иванов е специализиран стоматолог с непрекъсната практика повече от 20 години. Той  завършва своето висше образование в Стоматологичния факултет към Медицинския университет в град Пловдив. Д-р Иванов е и официален представител на технология на имплантиране, използваща базални титаниеви импланти  за Българското Черноморие.

Денталната линейка осигурява съвременно дентално лечение по цялото Черноморско крайбрежие след предварително записване.

Телефони за контакт:

+359 899 126 972;

+359 878 126 973;

+359 888 680 903

За повече информация, разгледайте галерията от снимки с клинични случаи и зъбни снимки на пациенти в официаления им сайт: www.dentist-blacksea.com

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките. Бог да прости загиналия

Кирил Петков написа публикация в профила си във Фейсбук, след катастрофата край Варна с автомобил…

преди 9 часа

НСО потвърди: Починал е втория шофьор в катастрофата с Кирил Петков край Варна

Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял…

преди 10 часа

Извънредно: Край Варна катастрофира кола на НСО с Кирил Петков. Има загинал

Стана ясно, че днес около 17:30 часа на входа на Аксаково, област Варна, е катастрофирал…

преди 11 часа

Важно съобщение: Временно затварят този булевард във Варна

Заради отстраняване на опасно сухо дърво и клони утре за няколко часа ще бъде затруднено…

преди 13 часа

Обявиха добри новини за шофьорските книжки

От Министерството на вътрешните работи (МВР) обявиха, че са отстранени проблемите при част от процедурите…

преди 13 часа

Ето какво каза 100-годишен данъкоплатец пред изпълнителния директор на НАП

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов посети 100-годишен данъкоплатец в къщата му в смолянското с.…

преди 13 часа