in

Тролеите във Варна тръгват по бул. „Владислав“ за седмица

Снимка: Красен Панев

От снощи ул. „Александър Рачински“ е затворена за движение на автомобили в участъка от бул. „Генерал Колев“ до бул. „Съборни“. Това е участъкът от спирка „Нептун“ до кръстовището с Археологическия музей във Варна, по който минават и тролеите.

Причината е подмяна на водопровод, съобщиха от общинската дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. Очаква се строителните дейности да приключат на 9 февруари (събота).

Тролейбусните линии посока жп гара и кв. „Аспарухово“ на кръстовището на бул. „Сливница“ с ул. „Г. Бенковски“ ще завиват надясно посока бул. „Вл. Варненчик“. На кръстовището с бул. „Вл. Варненчик“ ще завиват наляво и на бул. „Съборни“ ще се включват по маршрута си.

От жп гара и „Аспарухово“, линии 82, 83 и 88 след спирка „Централна поща“ ще завиват по бул. „Вл. Варненчик“, надясно по ул. „Ген. Колев“ и на кръстовището с бул. „Сливница“ ще се включват по маршрута си. Няма да се обслужва спирка „Нептун“ посока жп гара. Промените се въвеждат до приключване на ремонтните дейности.


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/