Задава се нов транспортен хаос. Затварят “Цар Освободител” за два месеца

Снимка: "Нова Варна"
Снимка: "Нова Варна"

Затварят и бул. “Цар Освободител” около “Струга” на 10 февруари, съобщи за “Нова Варна” изпълнителният директор на общинската фирма “Градски транспорт” Злати Златев.

Тази неделя, 10 февруари за два месеца ще затворят малък участък от ключовия булевард, но достатъчно да създаде огромен транспортен хаос.

“Очакват ни големи проблеми, ще се наруши маршрутът на автобуси с номера 7, 10, 12, 20, 23 и 209”, допълни Златев.

“Част от тези маршрути ще се движат по ул. “Отец Паисий” – 7, 10 и 12, който е достатъчно натоварен и без тях. Друга част ще се движи по “Хр. Смирненски” – също знаете колко е натоварено. Това са автобуси с номера 20, 23 и 209. Всяка линия е свързана с другите, можете да си представите какво ще се случи. Фирма “Градски транспорт” не може да направи нищо, за ада предотврати предстоящите задръствания и закъснения на автобусите”.

Очаква се отсечката да е готова през април.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.

снимка Русе медия

Двегодишно дете оцеля по чудо в кола, пропаднала в 10-метров скат в Русе (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна

КАТ погна пешеходците