in

Пинк получи звезда на Алеята на славата

снимка news.abs-cbn.com

Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата, предаде Франс прес. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

„Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ущипе, ще го ударя с юмрук“, каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите „Грами“, които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от церемонията, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си въпреки трудностите.

„Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя – да съм вярна на себе си – каза тя. – Човек трябва да вярва във възможностите си.“

Пинк е била номинирана 20 пъти за „Грами“ и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя тя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си „Beautiful Trauma“. „Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам „Грами“ от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие „Грами“ от алуминиева хартия“, отбеляза шеговита тя.

Пинк е издала 7 албума, от които са продадени над 50 милиона копия.

Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/