in

Мъж съди родителите си: Родили го без неговото съгласие (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна

27-годишен мъж планира да съди родителите си, защото са го родили без негово съгласие.

Рафаел Самуел, който е бизнесмен от Мумбай, Индия, описва себе си като „антинаталист” – последовател на философия, която вярва, че е морално погрешно хората да се размножават.

Неговите убеждения го карат да иска да осъди родителите си като протест срещу факта, че не са поискали неговото съгласие, преди да го родят.

Той се появява, носейки слънчеви очила и фалшива брада, за да обясни решението си във видеоклип в YouTube.

„Искам всички в Индия и в света да осъзнаят едно нещо: те са родени без съгласие“, казва той, цитиран от вестник Independent.

„Искам да разберат, че не дължат нищо на родителите си. Искам и те да знаят, че ако се родим без нашето съгласие, трябва да бъдем издържани през целия си живот, да ни плащат, за да живеем. „

Самуел твърди, че има добри отношения с родителите си – и двамата са адвокати, но започва да се чувства като антинаталист, когато е на пет години.

Преди година той създава страница във Facebook, за да популяризира идеите си и редовно публикува своите убеждения.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.