Катастрофа затапи Аспаруховия мост (СНИМКИ)

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Катастрофа блокира Аспаруховия мост във Варна тази сутрин.

По данни на дежурния диспечер на „Пътна полиция“ в града движението вече е възстановено и преминаването на автомобили в платното посока Бургас е нормално.

Снимка: Facebook

Пострадал е един лек автомобил, който поради несъобразена скорост се е завъртял на Аспаруховия мост и се е ударил в крайпътната мантинелата на съоръжението, предава “Фокус”.

Снимка: Facebook

Частично е охлузена мантинелата, пострадал е и авариралия автомобил. Няма данни за пострадали граждани, увериха от полицията. Сигнал за инцидента е получен около 7.30 часа на 9 февруари.

Според информация на полицията, леко задръстването се е получило в платното посока Бургас, но екипи на КАТ регулират движението, за да осигурят спокойното преминаване на водачите. Няма данни за броя на пътниците в пострадалия автомобил, констатирани са материални щети, съобщиха от полицията. Детайлите около катастрофата тепърва ще се изясняват.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимка : Мердин Берберов Нова Варна

Намалява броят на болните във Варна

Снимка: mbalmadan.com

Българин дари 1 млн. долара на болница в родния си град (СНИМКА)