Ричард Гиър отново стана баща на 68 години

снимка el pais
снимка el pais

Ричард Гиър и третата му съпруга Алехандра Силва са се сдобили със син преди няколко дни в Ню Йорк, съобщи списание “Hola”.

36-годишната Алехандра се чувства добре след раждането на първото ѝ общо дете с холивудската легенда. Името на бебето все още не е обявено.

Гиър преди това беше женен за манекенката Синди Крауфорд и за Кари Лоуъл, от която има 19-годишен син Хоумър. Алехандра има 6-годишен син Алберт от бившия си съпруг Говинд Фрайдланд. Алехандра съобщи миналия септември, че е бременна и по този случай семейството получи благословията на Далай Лама.

Гиър довери, че нямал проблем да бъде възрастен татко. Той и съпругата му през цялото време пазеха в тайна пола на бъдещата си рожба. Ричард си призна, че се влюбил от пръв поглед в русокосата красавица преди пет години.

Три месеца след сватбата с Гиър съпругата му написа романтични слова за бъдещите си планове с Ричард:

“…Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността.”


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка abc news

Ето кой грабна златните грамофончета тази година

снимка senzaciq.net

Почина първата телевизионна говорителка у нас