in

Транспортен ад в центъра на Варна заради затворен булевард (СНИМКИ)

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Варна започна седмицата с огромни задръствания заради затвореното от днес кръстовище на бул. “Цар Освободител” и новия участък от бул. “Васил Левски”

С нови големи задръствания започна седмицата във Варна, след като от тази нощ е затворено едно от ключовите кръстовища във Варна – това на бул. “Цар Освободител” и новия участък от бул. “Васил Левски”.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Почти до средата на април се променят маршрутите на автобуси с номера 7, 10, 12, 20, 209 и 23.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

По направлението „център-квартали“ пълното затваряне на булеварда е обозначено още при кръстовището на бул. “Цар Освободител с улица “Пирин” и ул. „Битоля“. Целта е да бъдат избегнати максимално транспортни проблеми по ул. „Отец Паисий“, която е основен обходен маршрут.. Реално движението е ограничено след ул. “Отец Паисий”.

Улицата е блокирана от големи задръствания в сутрешния час пик, показа проверка на „Нова Варна“.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

От там минава отклоняването на движението за автомобили и за автобусите на градския транспорт. Промяната засяга и автобусите с номера 118 и 118 а, които преминават по „Отец Паисий“ и за които се очакват закъснения заради трафика.

 

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Продължава работата и по северното платно на бул. “Съборни“. Все още не се използва и ул. „Александър Рачински“, откъдето преминават тролеите. Изцяло затворената остава и ул. “Михаил Колони” от кръговото движение на Шишковата градина до бул. “Приморски”, реконструкция и модернизация има и по “Цар Симеон I”.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева