in

Четирима шофьори с дрога засечени за ден във Варненско

Четирима водачи на моторни превозни средства са засечени да шофират след употреба на наркотични вещества само за ден, съобщават от полицията. Малко преди 14 часа на 8 февруари тази година в Девня е проверен 29-годишния Г. М., който управлявал лек автомобил „Форд“. Около 16:25 часа същия ден в Суворово е засечен друг дрогиран шофьор – 33-годишният С. М., който е известен на МВР и осъждан.

Половин час по-късно, отново в Девня полицаи спират за проверка 21-годишен водач на „Ситроен“ от село Слънчево. Проверката потвърдила употреба на наркотични вещества. 34-годишен варненец, управлявал „Ауди“, е проверен на пътя за курорта „Златни пясъци“ малко след 17 часа. Водачът се оказал известен на МВР. И четиримата мъже са задържани в ареста за срок до 24 часа, а по случаите са образувани бързи полицейски производства.

Пиян шофьор пък е задържан около полунощ на 10 февруари отново на пътя за Златни пясъци. Служителите на реда спрели за проверка лек автомобил „ААуди“, управляван от 47-годишен варненец. Тестът с дрегер отчел 2,02 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, мъжът е задържан за срок до 24 часа.


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева