Eдинствен по рода си Училищен парк “Феникс” отваря врати в сърцето на Варна

В самото сърце на Варна отваря врати единствен по рода си училищен парк “Феникс”. Новаторски проект, създаден и финансиран от учители и родители, носещ посланието “Заедно можем повече”. Основната мисия на хората ангажирани в проекта е да се потрудят, да обучат свободно мислещи деца със широк спектър познания, активно ползващи речта като средство за комуникация.

Да ги заредят с ентусиазъм и увереност, че могат да се справят с предизвикателствата на учебния материал, като използват нестандартни и иновативни методи на обучение. Да развиват творческите им заложби и да вярват в своите умения и знания. Да ги подготвят за живота навън.

Екипът е сравнително млад. Той е съвкупност от преподаватели с дълъг учителски стаж и такива, на по 24 години, с кратък стаж, но с много ентусиазъм, увереност и вяра в силата на образованието. Всички учители и родители са събрани и водени от едно единствено чувство, а именно любовта. Любовта към децата, любовта към професията, любовта към родината…

Изключително иновативен и нестандартен проект, имайки в предвид, че ще се използват практики от японската образователна система, сугестопедични и монтесори практики, както и методики за развитие на емоционалната интелигентност на децата. Обучението по чужди езици е насочено към английски, испански и руски език.

Освен основно училище и подготвителна група, на територията на  Училищен парк Феникс има също ЦПО, школи за деца и ученици, кафе-книжарница, библиотека, лятно училище, организиране на детски рождени дни и тематични празници, а за най-малките: по часово гледане на деца в група J. Обстановката е изключително изчистена, в меки пастелни цветове и огнени феникси в полет.

Официалното откриване на ЧОУ “Феникс” ще се състои на 14-ти февруари от 17:00ч.

Заповядайте!

Адрес: ул. Воден 22, Варна

Контакт: 0897 030 498

Имейл: office@fenix-park.eu

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Светослава Рашкова

Любовта и удоволствието, с което работя гарантира високата ефективност при създаването и изпълнението на всяка рекламна кампания.

снимка facebook

Камион разсипа фуражни смески на магистралата край Варна

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Транспортен ад в центъра на Варна заради затворен булевард (СНИМКИ)