in

Варна осъмна с огромни тапи и неработещи светофари (ВИДЕО)

снимка facebook

Вторият ден от седмицата започна във Варна отново с големи задръствания и неработещи светофари във Варна, информират шофьори в социалните мрежи.

Не работят светофарите на кръстовището на бул. ”Владислав Варненчик” с бул. ”Мария Луиза”(на Катедралата) и на „Владислав Варненчик” с бул. ”Република”, видя „Нова Варна“. От ТАСРУД Варна съобщиха за „Нова Варна“, че причината за неработещите светофари в града е бил проблем с електричеството, но проблема вече е оправен.

Голямо задръстване има на бул. ”Сливница” в посока центъра, като много бавно става преминаването от дом „Младост” до „Нептун“. На бул.”Княз Борис I” в посока центъра задръстване има от Спортна зала до Икономическия университет. На бул.”Христо Смирненски” много бавно става преминаването в района от Терапията до Вятърна мелница. На бул.”Владислав Варненчик” задръстване има между Автогарата и кръстовището с бул.”Христо Смирненски”. По ул.”Девня” задръстване има в района под „Максуда” в посока Западна промишлена зона.

Най-кошмарно е положението по Цар „Освободител“ посока кварталите където от вчера движението към кварталите е запушено заради ремонта на булевард „Левски“. Допълнителен хаос създават закъсненията на автобусите и липсата на възможност да бъде хванато такси. Тактсимветрови шофьори коментират, че заради задръстванията избягват да вземат поръчки, защото не могат реално да изличслят времето за придвижване до определен адрес. Предпочитаме да работим през нощта когато трафика е далеч по-спокоен, коментират водачи на жълти автомобили.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева