in

Срути се спирка в „Галата“

снимка Виждам те КАТ Варна

Първата автобусна спирка в кв. „Галата“ във Варна изглежда така от снощи. За това съобщават очевидци във Фейсбук. Заслонът е съборен, причината е пътен инцидент, съобщава „Петел“.

Кметът на район „Аспарухово“ Калина Белмезова потвърди информацията за случая. Тя добави, че съборения спиркозаслон е обезопасен и скоро мястото ще бъде разчистено. Колкото до поставянето на нов – това зависи от концесионерите на спирките. „Разбира се, ние ще поискаме да има нов заслон, защото е добре да има къде да чакат пътниците на градския транспорт“, подчерта районния кмет.

От пресцентъра на ОД МВР – Варна съобщиха, че при станалото снощи произшествие няма пострадали хора. „Става въпрос за самокатастрофирал автомобил, няма данни водачът да е употребил алкохол“, добави говорител на полицията.


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/