in

Американка се омъжи за секс кукла, ще се пробва за деца

Американка, която се омъжи за секс кукла, копие на зомби, твърди, че са консумирали брака си и ще се пробват за деца: съобщава в. „Мирър“.

Двадесет годишната Фелисити Калдек се венча с приличащата на труп мъжка кукла Кели Роси. Булката твърди:че зомбито е 37-годишно. Сватбената церемония се състоя в гр. Тивъртън в Роуд айлънд. предаде БТА.

Осем от куклите на Фелисити бяха поканени на церемонията, за да изразят своята подкрепа за зомбито Кели. Младоженката сега живее в гр. Винита в щата Оклахома.
Фелисити твърди, че тя е консумирала брака си със секс куклата, като в плановете й влизало да си имат дете с нея, използвайки сперма от донор.
Щастливата невеста довери, че зомбито Кели бил любовта на живота й. въпреки стряскащия му вид. В знак на дълбоките си чувства Фелисити е татуирала името на зомбито на бицепса на ръката си.


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/