in ,

Подари настроение по най-забавния и невиждан досега начин в България (СНИМКИ)

И на теб ли ти е писнало от скучните, неудобни селфита!? Ето една идея как да запечаташ своите незабравими спомени с Magic Mirror, за по- малко от 10 секунди.

Запознай се с последния писък на модата в снимките. Докосни се до нещо различно, нестандартно и подари усмивки на твоя любим и на всички твои приятели. Вече можеш да запазиш уникалните си спомени в неограничен брой моментни снимки с първото интерактивно огледало в България.

Минавало ли ви е през ума да следите настроението си чрез снимки на всеки час?

А те да бъдат страхотен подарък за теб и твоите приятели. Огромния интерактивен “Touch Screen” екран на Magic Mirror е пълен с изненади. С него може да персонализираш снимката си със забавно пожелание или да добавиш тематични емоджита. Маскирайте се с многобройните реквизити или добавете рекламното си логото на всяка снимка. Вие избирате! Различните видове снимки ще са готови в ръцете ви за по- малко от 10 секунди.

Магическото огледало допълва всеки декор, заема малко място и е точния елемент за създаване на съвършеното парти. Аниматорите на Selfie Mirror ще бъдат до вас и освен, че ще се забавлявате много, ще Ви помогнат в използването на всички функции на интерактивното огледало. За малки и големи идва и аниматор- миньона Кевин, който ще допринесе за настроението на всички.

Младият екип на Magic Mirror вярва, че едно от най-важните неща за всеки човек са споделените моменти с любимите му хора.

За това тяхна мисия е благодарение на иновативната фотографска техника, те да бъдат уловени и запазени по един различен, атрактивен и невиждан до момента в България начин. Иновативният софтуер дава възможност да споделите всяка снимка в социалните мрежи чрез имейл поща. Забавлявайте се максимално с лицево разпознаващи ефекти.

Мечтал ли си някога да се снимаш като филмова звезда? А запознат ли си с Green Screen технологията? Magic Mirror ще ти покаже тайната на Холивудската магия. Направи си снимка до любима филмова звезда или спортист. Екипът ще сбъдне всичките ти мечти като направи обиколка за теб през ТОП световни дестинации като Париж, Лондон, Аруба и много други. Възползвай се максимално от иновациите във фотографията.

Искаш ли Magic Mirror на твоето парти? Изненадайте двойка младоженци, като им подарите уникален, персонализиран фото албум пълен с най-забавните моменти и пожелания на гостите. Интерактивното огледало е чудесно допълнение към всяко ергенско/моминско парти, всяка сватба, кръщене, детско парти, рожден ден, фирмен купон, тиймбилдинг или промоции. С повод или без – Magic Mirror e твоята интересна и различна идея за незабравимо парти!

Контакти: +359 893 533 527

Email: magic.mirror@abv.bg

WebsiteMagicMirrorbg.com

Instagram: Magic_Mirror_Bg

Следете месечните бонуси и изненади в официалната им Фейсбук страница:

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/