in

Мистерия с 19-годишни близнаци от Бургас, припаднали през 200 м (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна

Двама близнаци на 19 години бяха приети в Спешно отделение на бургаска болница.

Все още не е изяснена причината за случая, в който братята са пострадали много тежко.

Снимка: Флагман

Петдесетгодишната им майка подала сигнал в Първо районно управление на полицията, че когато в късния следобед се прибрала в своя дом на улица „Цар Симеон I”, установила, че единият от двамата ѝ синове-близнаци е в безпомощно състояние. Към адреса се отправили полицейски патрули и екип на Спешна помощ. Момчето било откарано в УМБАЛ Бургас.

Малко по-късно в полицията било получено съобщение, че в района на улица „Генерал Гурко“ 8 (до подземната улица в центъра на града) бил открит вторият близнак с тежка рана на главата, получена от скок от високо на тротоара. Той също бил откаран в Спешно отделение. По последни данни здравословното състояние на двамата е стабилно.

Според „Флагман“ близнаците Стефан и Кирил са преведени в отделението за интензивно лечение и реанимация на УМБАЛ-Бургас. Състоянието им е тежко – предозирали са с твърд наркотик или са взели коктейл от наркотици с ниско качество. Кирил е с черепно-мозъчна травма, раната на главата му е обработена и зашита. Това е близнакът, който е побягнал в момента, в който е видял полицейската кола да спира пред кооперацията им. Според лекарите той дори сега е в по-тежко състояние, отколкото брат му, за когото е било сигнализирано на тел. 112, че умира.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.