Мечтаната работа: Фирма търси служители да тестват лъскави коли и яхти

снимка btv
снимка btv

Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови определено звучи привлекателно. Съществува такава работа и годишната заплата за нея е $97 000, пише CNBC.

Hush Hush e базиран в Лондон търговец, за онлайн продажба на луксозни стоки и услуги, пише Money.bg. Известен е като “Amazon за милионери”. Компанията търси човек на пълен работен ден, който да тества определени стоки преди те да бъдат предложени на потребителите. Служителят ще трябва да взима следните елементи предвид, когато оценява даден продукт: стил, комфорт, външен вид. Платформата Hush Hush стартира през януари с над 200 000 артикула, включително супермаркети и джетове.

На сайта могат да се видят яхти за $47миилона, Ferrari FF-K Evo за $4,5 милиона, частен остров за $87 милиона в Кей Ларго и часовник Graff Hallucination, който включва 110 карата от редки многоцветни диаманти за $55 милиона. Изискванията за това, което самата компания определя като най-добрата работа в света, включват страст към пътуването, интереси към изкуството и модата и внимание към детайлите.

Търсените кандидати за позицията трябва да са дискретни, общителни и красноречиви. Hush Hush предлага продукти в различни области, някои от които самолети, автомобили, мода и мебели. Докато самата работа не изисква от служителите да са непрекъснато във Великобритания, то интервютата ще се провеждат в Лондон. Желаещите за работния пост, които не са на територията на Острова, ще трябва да пътуват дотам. От компанията се надяват да намерят подходящия служител до края на месеца. Той трябва да е над 18 години и да има необходимите умения и опит.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка woman.bg

Мъжете, които гледат порно, вредят на половинките си

снимка facbook

Болежки мъчат Владо Карамазов