in

Борисов връща преференцията (ВИДЕО)

Снимка: Facebook

ГЕРБ връща преференцията на старите нива след спешно заседание на Изпълнителната комисия, свикана от премиера Бойко Борисов, на което присъства и Георги Марков.

Това обяви току-що Бойко Борисов. И благодари на Марков, който го е алармирал. Това стана в интервю на депутата за „24 часа“, в което той призова премиера да отмени спорните поправки.

Марков затова е депутат от гражданската квота, затова съм го избрал – ходи по улиците и чува какво казват хората, изтъкна Борисов.
Стартира и изборът на нова ЦИК, обяви премиерът. ГЕРБ ще изчака ветото на президента, за да отмени приетите преди дни поправки в Изборния кодекс, но може да стартира процедурата и преди това, стана ясно от думите на Борисов, цитирани от 24 часа.

„Идеята на ГЕРБ в основната тематика в тази предизборна кампания е каква България искаме. Искаме да припомним какво се случи в България през последните години. Тя успя да стане водеща, и ако позволите една глава над останалите държави на Балканите“, заяви Марков.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/