in ,

Клуб Happy Life – Варна: бързи резултати с иновативни уреди. Спестяват време, усилия и средства (СНИМКИ/ВИДЕО)

В забързаното ежедневие, изпълнено с много ангажименти не ви остава време да се погрижите за себе си?

Търсите видими и бързи резултати с минимални усилия, които ви спестяват време и средства? То тогава вашето решение ще намерите в клуб Happy Life с уникалната им комбинация от високоефективни уреди за отслабване за красива и здрава фигура.

Повече от една година спортен клуб Happy Life не спира да изненадва своите лоялни клиенти.

“Happy Life Slim & Shape club“ притежава единствената по рода си зала, с модерно оборудване на световни лидери в областта, която предлага комбинация от физически тренировки с Active VR.

За първи път във Варна можете да използвате VR уред – ICAROS PRO, който измени представата за типична фитнес тренировка. Сега клуб Happy Life има възможност да ви подари едно необикновено физическо и емоционално преживяване.

ICAROS PRO ви дава възможност да летите, да се гмуркате и да се движите през виртуални светове и едновременно с това да упражнявате цялото си тяло.

Този новаторски уред позволява визуално и звуково възприятие на виртуалната среда с помощта на VR очила и навигация. Уредът отчита, когато се движим, като по този начин синхронизира промяна в картината. Музиката от игрите спомага за концентрацията ни и прави тренировката още по вдъхновяваща.

В свободна позиция чрез удобни и леки стикове, които държим в дланите си, също може да си взаимодействаме с обекти във виртуалната среда. През VR очилата контролерите приличат на мечове или боксови ръкавици, с които изпълняваме различни физически упражнения. Предизвикай себе си и се впусни в ново приключение.

Ако сега откривате спортен клуб Happy Life, то със сигурност ще бъдете изненадани от цялото оборудване от ново поколение в залата. Уредите Infrashape и Bobyshape са базирани на най-новите технологии като инфрачервена светлина, вакуум и колагенна лампа.

Вакуумът подобрява трансформацията на тялото, като изгаря по-бързо мазнините и  увеличава многократно ефекта от физическата активност. Инфрачервените лъчи подобряват оформянето на фигурата, а ароматерапията омекотява кожата.

Специална технология стимулира производството на колаген и впръсква озон, с който мускулите се напояват с кислород, като това предотвратява появата на мускулна треска. А редовното използване на вълшебния уред Rollshape преобразява тялото, като премахва напълно целулита.

Започнете тази трансформация и неусетно ще придобиете увереност. Подобрете бъдещото си, стремете се да направите живота си по-лек, като подобрите здравословното си състояние и се погрижите за себе си. Нетипичните иновативни технологии улесняват отслабването и помагат на тялото ви да се почувства по-жизнено и тонизирано.

Посещавайки Happy Life, вие тренирате в уютната и приятелска клубна атмосфера, която се допълва с удобства като безплатно паркомясто, кафе, баня, чисти и меки хавлии, козметика и уреди за лична грижа. Упражненията минават бързо и леко, а след това не се чувства умора. В същото време с една пълноценна тренировка от 90 минути се изгарят до 3 000 калории.

Очарователният екип на Happy Life винаги мотивира и амбицира своите клиенти чрез професионални консултации, асистенции и съвети според индивидуалните нуждите и потребности. Те вярват във вашите умения и силен дух, че ще преодолеете трудностите по пътя и ще усъвършенствате тялото си. Защото те също съпреживяват с вас вълненията от постигнатите резултати. Именно за това и духът на мястото е толкова невероятен.

Тренировката завършва в SPA зона с Active Slim 6 in 1. Удобното легло с електрическа стимулация се комбинира с отпускаш масаж, инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж. Лимфният дренаж представлява терапия, която отпушва и подобрява циркулацията на лимфата. Изкарва токсините от тялото, като не вреди на сърцето. Толкова е приятно, че често клиентите заспиват на фона на приятната и тиха музика.

Няма по силна мотивация от това да следим резултатите, които постигаме в залата. Чрез In Body можете да анализирате здравословното си състояние и състава на вода, мазнини, белтъци и минерали в тялото си. Ще се изненадате от това колко много можете и как се отразява активният живот на тялото ви.

Ако сме запалили любопитството ви, запишете се на БЕЗПЛАТЕН персонален тест и изготвяне на индивидуална програма за цяло тяло или проблемни зони. Защо да се подлагате на болезнени процедури и непосилни тренировки, когато можете да се присъедините към клуба на щастливите хора – Happy Life Slim & Shape club, където неусетно ще се сдобиете със стегнато и красиво тяло. Отървете се от потискащите килограми, за да се гордеете с фигурата си.

Контакт+359 879 660 770

Адрес: кв. „Победа“, ул. „Тодор Радев Пенев“ 7, гр. Варна

Очаквайте предстоящо откриване през март в София.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/