Извънредно: Подробности около зверското убийство във Варна(СНИМКИ)

Мястото на жестокото убийство Снимка Нова Варна
Мястото на жестокото убийство Снимка Нова Варна

Борислав и Кремена Николови е трябвало да се разведат вчера в Районен съд Варна. Делото не се е гледало поради неяване на страните. Младата жена подавала десетки сигнали срещу мъжа си насилник

Кремена Николова е името на жестоко убитата жена от съпруга си Борислав във Варна. Това научи “Нова Варна” преди минути. Двамата имат дългогодишен брак който обаче не вървял отдавна. Младата жена отдавна се оплаквала от мъжа си насилник, има множество сигнали срещу него.

снимка Нова Варна

Вчера двамата е трябвало да се разведат по взаимно съгласие във варненския районен съд, но делото не се е гледало поради неявяване на страните.

 

снимка Нова Варна

Екип на “Нова Варна” е на мястото на жестокото убийство на улица “Никола Кънев”  във Варна, където се е случила трагедията.

 

снимка Нова Варна

Днес в 14.30 изпълняващият длъжността окръжен прокурор на Варна Радослав Лазаров ще даде изявление по случая . Очаквайте подробности!

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Консултират безплатно пациенти с бъбречни заболявания във Варна

Снимка: Pixabay

Районите без вода във Варна