„Планекс Инвест“ Варна реализира успешни проекти и в София

В момента „Планекс Инвест“ завършва в София новия си проект, модерен жилищен комплекс от затворен тип „Сънденс Резиденс“.

Ако планирате да се преместите да живеете в столицата или трябва да осигурите жилище за децата си, които учат там или търсите добра инвестиция, можете да закупите апартамент в София директно от „Планекс Инвест“ във Варна.

Ще си спестите лутането в многобройните обяви, обикалянето на непознати квартали и проучването на репутацията на строителя. За 28 години „Планекс“ е изградила над 1 000 000 кв. м жилищни, офисни и търговски сгради. От няколко години тя осъществява успешно свои инвестиционни проекти и в София.

Сънденс Резиденс“ е четвъртият столичен проект на фирмата. Комплексът е пред Акт 16 и предлага качествени жилищни имоти директно от инвеститора. Намира се на изключително добра локация – само на 200 м от бул. „България“.

Ключовото местоположение на „Сънденс Резиденс“ осигурява лесен достъп както до центъра на столицата, така и до основните пътни артерии за удобно излизане от София. На пешеходно разстояние от него има хипермаркети, търговски център, ресторанти, детски градини, училища и болница.

Разположен на площ от 4 750 кв.м., комплексът предлага уединение от градския шум сред богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Имотите в комплекс „Сънденс Резиденс“ са подходящи както за семейства с деца, така и за покупка с цел инвестиция.

Слънчевите апартаменти на „Сънденс Резиденс“ на атрактивни цени очакват своите нови собственици – двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 60 до 198 кв.м, разположени на 6 етажа. Основната част от тях са с изложение изток, запад и юг и с гледка към Витоша.

Сънденс Резиденс е варненският избор на високовачествено строителство в София, за който гарантира „Планекс Инвест“. Компанията е носител на редици авторитетни браншови награди – „Сграда на годината“, „Златен отвес“, както и награди от Международната федерация за недвижими имоти, Българската фасилити мениджмънт асоциация и др.

В офиса на „Планекс Инвест“ във Варна ще научите всички подробности за апартаментите в комплекс „Сънденс Резиденс“.

Заповядайте на ул. „Любен Каравелов“ №55 от 8:30 до 17:30ч.

Тел. 052/610 746 или 088 212 2212

Имейл: sales@planex.bg

www.RealtyPlanex.com

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Светослава Рашкова

Любовта и удоволствието, с което работя гарантира високата ефективност при създаването и изпълнението на всяка рекламна кампания.

Снимка: Илюстративна

Жена скочи от блок в Пловдив

Снимка: "Нова Варна"

Пребитата жена била жива, когато Борислав си тръгнал с багажа (ВИДЕО)