in

Учителка прави секс с 13-годишен пред друг ученик в класната стая (ВИДЕО)

Снимка: Twitter

Омъжена учителка правила секс с 13-годишен в класна стая в Гудиър, Аризона, докато друг ученик ги наблюдавал.

Документи, разпространени от полицията, показват и нецензурираните текстове, които 28-годишната учителка е пращала на момчето. Записи показват също как двамата се опипват, докато другите ученици са заети, пише The Sun, цитиран от „24 часа“.

Твърди се, че Замора първа е започнала разговорите с въпросното момче, като е използвала приложение, с което комуникира с учениците извън работно време. Преди обвинениеята тя сподели, че с 13-годишния са имали интимен контакт поне 4 пъти.

„Искам да си с мен в момента. Искам те всеки ден. Ако можех да напусна работата си, за да правя секс с теб цял ден, бих го направила“, гласят част от съобщенията на учителката. „Искам да те ч**** отново, предишните пъти не бяха достатъчни“, пък отговаря момчето.

В два случая Британи шофира до къщата на бабата и дядото на момчето, за да могат двамата да бъдат заедно, докато съпругът й е на риболов.

13-годишният и учителката му си разменят и голи снимки, а аферата им е разкрита от родителите на момчето. Те подават сигнал в полицията и искат обезщетение в размер на 1,9 млн. паунда.

Британи е обвинена в сексуален тормоз и я очаква процес: „Няма да оцелея зад решетките“, категорично заявява тя.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/