Победителят от месечната игра на “Нова Варна”. Какво спечели и каква е следващата награда?(СНИМКИ)

Читателка на “Нова Варна” се обърна към нас, за да изрази възмущението си от  състоянието на спирките в градския транспорт, където жителите на град Варна чакат нередовните автобуси.

По сигнал: ”Варненци чакат автобуси на спирки кабриолети (Снимки)”. Статията по случая може да прочетете ТУК.

Валерия Маринова, получи наградата на главния спонсор за месец НОЕМВРИ – www.pizzaro.bg, Варна. Наградата е под формата на ваучер за две фамилни пици по избор. Честито!

Pizzaro е малка бутикова Takeaway пекарна, създадена с любов и вдъхновение от Неапол. Мисията на Pizzaro е да наложи  автентичния неаполитански вкус, който се изразява в тънкото и хрупкаво тесто. Съставките са отлично подбрани и винаги свежи, така че да можеш да  усетиш неподправените им аромати.

Може да направите своята поръчка онлайн: www.pizzaro.bg  или от Takeaway с безплатна доставка.

Адрес: ул. Петър Райчев (с/у бл.35 на студентски общежития)

Не спирайте да изпращате Вашите сигнали до медия “Нова Варна” и през месец МАРТ имате възможност да спечелите безплатна тренировка от “Happy Life – slim & shape club”.

Клуб Happy Life – Варна, притежава единствената по рода си зала, с модерно оборудване на световни лидери в областта, която предлага комбинация от физически тренировки с Active VR. Уредите Infrashape и Bobyshape са базирани на най-новите технологии като инфрачервена светлина, вакуум и колагенна лампа.


Адрес: ул.”Тодор Радев Пенев” №7, град Варна

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Най-голямата мартеница е във Варна

Снимка: Pixabay

Ето как ще почиваме по идващите празници