in

Какви са изненадите на юбилейно варненско издание на „София филм фест“?(ВИДЕО)

снимка София филм фест

10-ти рожден ден ще празнува тази година морското издание на кинофеста, освен качествено кино ценителите могат да очакват партита и ленти на млади кинематографисти. Това каза в интервю за „Нова Варна“ организаторът на фестивала, режисьора Александър Николов

Броени дни остават до началото на първия за годината значим фестивал от културната програма на Варна, а именно морското издание на София Филм Фест. Събитието стартира тази седмица в петък и както всяка година в афиша му киноманите ще открият изключителни заглавия. Различното тази година е, че филмовото предизвикателство на София Филм Фест – Варна 2019, ще предложи екран на новите автори в изкуството, разкривайки непознатия им творчески талант пред публиката. Младите кинематографисти ще имат възможността да представят своите творби и да се срещнат лично с популярни лица от киносредите, от които да почерпят опит и вдъхновение за своите бъдещи проекти. Какво още ни очаква в тазгодишното издание на фестивала вижте в интервюто на „Нова Варна“:

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева