in

Милиардер отмъсти на бившата с огромна снимка на новата си жена

Кое е най-дребнавото нещо, което стe виждали някой да прави? Каквото и да е, със сигурност не може да надмине това.

Строителен предриемач от Ню Йорк подразни бившата си съпруга със снимка на новата си жена, която е висока 12 и широка 7 метра.

81-годишният милиардер Хари Маклоу е строителен предприемач, който по случайност притежава една от най-високите жилищни сгради в Западното полукълбо. Така, когато Маклоу финализира продължилото 14-седмици бракоразводно дело с бившата си съпруга Линда, с която имат 50-годишен брак, той използва фасадата на сградата, за да го отпразнува.

Още по-жестокото в случая е, че в сградата трябва да се намира апартаментът на Линда, въпреки че тя успява да разтрогне договора като част от развода.

Маклоу слага огромни снимки на себе си и на своята нова съпруга Патриша Ландо и определя този свой ход като „обяснение в любов.“ Едва ли обаче е само това, тъй като снимките са наистина огромни.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/