Деси Радева три червило от бузата на словенския президент (СНИМКА/ВИДЕО)

снимка Канал 3
снимка Канал 3

Интересна ситуация се разигра по време на официалното посещение на президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева в Словения.

Двамата бяха посрещнати от словенския президент Борут Пахор и неговата съпруга Таня Печар.

Двете президентски семейства демонстрираха близост при срещата им. Това си пролича и от поведението на българската първа дама, която целуна по бузите Борут Пахор. След секунди обаче тя забелязва, че е оставила “следи” от червило по бузата му и се заема да я изтрие, информира Дарик.

Самият Пахор подходи с чувство за хумор към случката, като публикува снимка в официалния си Инстаграм профил към която написа:

“Въпрос от викторина: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием: а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си; Очаквайте отговорa в следващия епизод“.
Малко по-късно словенският държавен глава публикува и видео, в което “разкрива” отговора:

“Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент почиства следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите”.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: "Нова Варна"

Бащата насилник обжалва ареста си във Варна

Снимка: Дидо Д.

Жена е в болница след сблъсък със стълб