in

Чакат ни още транспортни неволи: Затварят и „Струга“

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

В събота и неделя, 16 и 17 март, улицата, която обира голяма част от натоварения трафик в града ще бъде затворена, научи „Нова Варна“. 

Улица „Струга“ ще бъде затворена в участъка между бул. „Цар Освободител“ и „Сливница“, това заяви шефа на „Градски транспорт“ Злати Златев. Автобусите №20 и 209 ще се движат по бул. „Хр. Смирненски“ през уикенда. Причината е продължаващите ремонтни дейности в района.

От 7.00 ч. на 16.03 до 17.00 ч. на 17.03 ще бъдат затворени северното и южното локално платно на бул. „Васил Левски“ – от бул. „Цар Освободител“ до бул. „Сливница“ и от бул. „Сливница“ до бул. „Цар Освободител“.

Ето и временна организация на движението и маршрутни промени:

Линии №20 и 209, тръгващи от кв. „Владиславово“, на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Христо Смирненски“ ще завиват надясно- по ул. „Хр. Смирненски“ в посока „Сливница“ и ще продължават по утвърдения маршрут.

Линия №7 в посока ЖП гара след спирка „Осми септември“ ще продължава по бул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“, наляво в посока бул. „Цар Освободител“, където от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ ще се включва по маршрута си.

Няма да се обслужват спирки „Победа“ и „Струга“ на бул. „Цар Освободител“, както и  спирки „Техникумите“ и „Победа“ на ул. „Акад. Андрей Сахаров“.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.