in

Варненски район прави надпревара за най-красива градинка

Снимка: Facebook/ Район "Владислав Варненчик"

По повод „Празници на Владиславово 2019”, които са през месец май, се организира конкурсът за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик” под надслов  „Пъстро и създадено с любов”.

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на район „Вл.Варненчик.

Победителите ще бъдат обявени по време на „Празници Владиславово 2019 г.“

Организаторите припомнят, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките са не повече от три и максимално да разкриват красотата им. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че освен зелени са пъстри и чисти.

Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на фейсбук страницата: facebook.com/RajonVladislavVarnencik/

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/