in

Диляна Попова се мести на Малдивите (СНИМКА)

снимка insatgram

Диляна Попова е поредната ни моделка, която се прехласна по екзотиката на Малдивите, на които се наслаждава в момента. За разлика от останалите красавици обаче, синеоката манекенка изненадващо е споделила нещо много любопитно пред свои приятели.

В момента, в който стъпва на райските Малдиви обаче, Диляна решава, че иска не само да релаксира за кратко там, а да бъде винаги край безкрайните сини вълни и финия мек пясък по плажовете.

За какво са ти криле, ако нямаш кураж да полетиш”, това споделя красавицата в социалните мрежи. И не оставя много на въображението.

„Тя е много спокойна, много красива и много щастлива там”, споделя нейна близка приятелка, пред която именно моделката споделя тайничката си нагласа за смяна на местоживеенето, обрисувайки китната картинка как си играят с малкия Борил на безкрайните лазурни плажове, пише blitz.bg.

Факт е, че откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е съвсем друг човек. Набляга на натуралното във всичките му вариации – не само храна и среда, но и взаимоотношения. Освен това винаги е била против изкуствените подобрения във визията си – потвърждение за което можем да видим не само в актуалните й фотоси в социалните мрежи, но и в по-стари снимки през годините.

Припомняме, че миналата година по същото време Диляна отново бе на Малдивите заедно с любимия си Борил. Компания им правеше сестрата на моделката Елиза, която е топ гримьор. И някъде в онези моменти се запалва и по подводното гмуркане, което пък много й помага да поддържа зашеметяващата си фигура в перфектен вид.

View this post on Instagram

 

Hello ? #captionthat ? . . . . . #postitfortheaesthetics #islandgirl #swimwear#happyplace

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/