Търговско изложение “Натурално BG” 2019 ще се проведе през юни

Стартира идеен проект за провеждане на търговско изложение “Натурално BG” 2019. Проектът има за цел да запознае обществото, партньорите на събитието и участниците, ангажирани с провеждането му.

Целите на търговското изложение са популяризиране на производители от района на Северна България и своеобразен празник за жителите и гостите на областта.

На разположение на всички изложители, посетители и организатори ще бъдат целият екип на организаторите, хотелско настаняване с пълен пакет от услуги, места за хранене, санитарни помещения, достъп до безжична интернет връзка, безплатен охраняем паркинг, пълно съдействие от страна на организаторите при необходимост и технически екип на място.

Всички фирми изложители ще получат на разположение – търговска маса за представяне на своите продукти и услуги, шатра, предпазваща от слънце и дъжд, необходимия брой столове за целия си екип, снабдяване с електрозахранване, достъп до интернет връзка, баджове за персонала на фирмата изложител, рекламна табела за търговския щанд, както и участие в рекламните материали на събитието, достатъчно време за товарно-разтоварителни дейности по изграждането на своя щанд и безплатен охраняем паркинг.

Очаквания брой на фирмите изложители е да бъде над 30, а на посетителите на изложението от 500 до 1000 души от цяла България.

Събитието ще се състой на дата 16.06.2019 от 10:00 до 19:00 часа в комплекс „Седем Поколения ‘‘ село Мечка , Русенско.

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка Канал 3

Валери Симеонов го закъсал със здравето

снимка: live varna

Общината дава до 5000 лв. за градинки пред блоковете във Варна