in

Валери Симеонов го закъсал със здравето

снимка Канал 3

Сериозно е закъсал със здравето лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Бившият вицепремиер се появи с тъмни очила в пленарната зала, видяха медии и депутати, когато той излезе на парламентарната трибуна, за да благодари на ЦИК за досегашната й работа.

Оказа се, че не става дума за ексцентричност и неуважение на парламента, а за сериозен здравословен проблем, информира Канал 3.

Лидерът на НФСБ е преживял операция на синусите само ден по-рано, оказали се възпалени от болен зъб. Симеонов се издул чак до очите и видимо изпитваше затруднение и усилие при говора, докато благодареше на ЦИК.

Неосведомените се зачудиха още сутринта, когато го видяха на опашката в парламентарното кафене със слънчеви очила, но истината лъсна след появата му и от трибуната в НС.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/