in

Милионер търси помощник в пътешествията, дава му $52 000 (СНИМКИ)

Снимка: Instagram/Matthew Lepre

26-годишният австралийски милионер Матю Лепре от Сидни, чиито живот напомня приказка, е решил да си търси помощник в пътешествията, който да сподели с него всички приключения и прелестите на охолния му живот.

Асистентът на богаташа ще получава годишна заплата от 52 хиляди долара и ще помага на шефа си в бизнеса му с електронна търговия. Щастливецът ще има медицинска застраховка, ще ползва командировъчни и лични пари. Той ще придружава Матю Лепре по време на всичките му пътешествия из четирите края на планетата.

Снимка: Instagram/Matthew Lepre

Австралийският работодател-милионер печели по 120 хиляди долара на месец от своите 4 онлайн магазина. Той участва в семинари в развитите страни, в които дава ценни съвети как може човек да забогатее. Неговият помощник трябва да има много добри компютърни умения и да познава тънкостите на социалните мрежи. За да стане дясната ръка на богаташа, кандидатът за сладката служба трябва да бъде организиран, амбициозен и много весел човек.

Снимка: Instagram/Matthew Lepre

„Пътешествията по време на работата ми ми позволиха да живея един прекрасен живот. Искам да дам и на друг човек подобна възможност. Но за целта той трябва да участва във всички мои приключения и да е готов яко да работи“, доверява Лепре, цитиран от БТА.

Снимка: Instagram/Matthew Lepre

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.