Delta Planet Mall отваря врати с 4-дневен маратон от концерти, предизвикателства и подаръци

Търговският център е първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца – „Маргаритка“.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна.

Гигантска сцена за четиридневен маратон от концерти, забавления за малки и големи и много подаръци. В това ще се превърне в дните от четвъртък, 28 март, до неделя – 31 март, най-големият новооткриващ се търговско-развлекателен център Delta Planet Mall.

Началото ще бъде в 14.00 ч. на 28 март, когато е голямото откриване. Мястото е централният вход, на бул. „Сливница“ 185.

Първите 200 посетители, напазарували за над 50 лв. в деня на откриването, печелят подаръчен ваучер за 20 лв. За целта трябва само да покажат касовата бележка от направената покупка на щанд “Информация”. Най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събитие в мегацентъра, ще получат шанс да спечелят пътуване за двама в Европа. Ентусиастите ще бъдат улеснени максимално, тъй като събитията на територията на мола ще бъдат на всяка крачка и във всеки миг след официалното откриване.

Във всеки от празничните дни ще има мащабни флашмоб изненади, организирани от училище за танци The Center, школата по танци „Art Dance”, артистите от Държавен куклен театър – Варна, Детска театрална академия „Питър Пан”.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна. В него ще вземат участие над 80 изпълнители – утвърдени имена от оперната сцена, носители на награди и популярни имена от театъра, операта, балета, поп музиката от Варна и от цялата страна. Хор и солисти от Държавна опера Варна ще изпълнят популярни хорове от опери, включително – Наздравицата от „Травиата“. Финалът не безпрецедентното преживяване ще бъде Nessun dorma от „Турандот“.

Четири часа след голямото откриване – в 18.00 ч., на ниво партер започва концерт на Владимир Ампов – Графа.

Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца – „Маргаритка“. Най-малките гости ще получат по забавен начин отговорите на важни въпроси, които са в основата на изграждането на добри навици. Подаръкът на „Маргаритка“ и „Приказки без край“ за децата на Варна ще бъде специално Мъпет шоу, което ще започне точно в 11.00 часа на 30 март.

Няколко часа по-късно започва големият купон за порасналите деца. В 16 часа ниво партер ще е във владение на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на „Вирджиния рекърдс“ ще бъдат на разположение на младите си фенове за снимки и автографи.

Магнетична точка за малки и големи с приключенски дух ще бъде Galaxy центърът на ниво 1, където в четирите дни от 16 часа ще се провежда Workshop на тема „Създай любим герой!“.

В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното ниво на Delta Planet Mall ще бъде във владение на най-малките гости, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация „Трите феи“, а в 17 ч. ще бъдат гости на „Градинката на Пухчо“.

Открито студио на Радио ENERGY ще излъчва на живо в национален ефир празничния маратон под покрива на Delta Planet Mall на 28, 29, 30 и 31 март от 14.00 до 17.00 часа и ще разиграват много награди, предоставени от наематели в търговския център.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Instagram/Matthew Lepre

Милионер търси помощник в пътешествията, дава му $52 000 (СНИМКИ)

Снимка: АПИ

АМ “Черно море” може да стане с пари от държавния бюджет