in

Гол пътник втрещи руско летище (ВИДЕО)

снимка :facebook

Мъж се съблече гол и се опита да се качи на самолет за столицата на Крим Симферопол, съобщава „Рашъ тудей“.

Случката се разиграла на московското летище „Домодедово“ пред погледите на десетки пътници. Мъжът се наредил на опашката за чекиране на заминаващи пътници „както майка го е родила“ малко преди изумената охрана на аерогарата да го задържи, информира Дарик.

На кадри от случката се вижда как голият пътник на няколко пъти се прекръства докато търпеливо изчаква реда си за минаване на проверката по сигурността. Според свидетели мъжът обяснил, че „дрехите влошават аеродинамиката на тялото“ и затова „е по-лесно да се лети гол“.

Полицията отказа да съобщи самоличността на мъжа, но заяви, че той е 38-годишен, роден е в Сибир, и е изпратен за оценка на психичното му състояние.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/