in

Деси Добрева празнува рожден ден на сцена

Деси Добрева ще последва примера на много родни музикални звезди, които вече все по-често избират да посрещат личните си празници на сцената.

Гласовитата блондинка от Варна , която в момента гледаме в „Като две капки вода”, ще избухва съвсем скоро на пловдивска сцена.

И ако в „Капките”, където Деси пресъздава родни и световни музикални звезди, я видяхме в неподозирани танцови умения, съвсем скоро тя смята да впечатли със същото и пловдивската публика, пише blitz.bg.

„Изключително се вълнувам, че ще посрещна рождения си ден на сцената заедно с пловдивската публика”, споделя Добрева. И добавя:

„За мен проекта „Лудо младо” е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен”, това коментира култовата певица преди концерта си в града под тепетата.

„През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя.

На сцената на зала „СИЛА” в Пловдив ще имам щастието отново да съпреживея магията на концерта „Лудо младо” заедно с най-добрите – уникалните музиканти в бенда „Лудо младо” и танцьорите от „В шоплука”, и още. Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни „Катерино моме”, „Йовано, Йованке”, „Една българска роза”, „Кой уши байряка”, „Лудо младо”, и много други. Специално за този проект написах хорото „Добревото”, което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/