in

Жена издъхна при пожар в Монтана

Снимката е илюстративна

Жена от ромски квартал в Монтана е пострадала тежко, след като по невнимание паднала в огън. Тежкият инцидент е станал в събота след 9 часа сутринта.

71- годишната домакиня почистила пролетно двора си, а освен това събрала и дребни съчки покрай брега на река Огоста и решила да ги изгори. Драснала клечката и запалила сухите храсти, но се спънала в един клон и паднала в огъня. Нейна съседка я видяла и ужасена се впуснала да й помогне, но не успяла да я спаси. Тогава позвънила на спешния телефон 112.

Сигналът е подаден 15 минути преди 10 часа. Притекли се и други хора и измъкнали горящата като факла жена от бушуващия огън. Пристигналата линейка я закарала в болницата с трета-четвърта степен на изгаряне близо 80 % по цялото тяло.

Становището на медиците било, че пострадалата е в критично състояние и била откарана в“Пирогов“, но там е издъхнала.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/