in

Мъж продаде дъщеря си заради дългове

Снимка: Илюстративна

Мъж в Югозападен Китай е арестуван за продажбата на дъщеря си в интернет за 7800 евро, за да изплати дълговете си. Човекът, идентифициран с фамилното име Цзян, продал детето на двойка, след като изпаднал в дългове заради онлайн хазарт.

Безработният е отвел едногодишната си дъщеря от дома й и казал на съпругата си, че момичето ще остане при баба му на около 140 км от дома им.

Майката станала подозрителна, след като не успяла да се чуе с дъщеря си близо три месеца. Всеки път, когато тя питала къде е детето им, бащата давал различни отговори за отлагане на връщането й. Разтревожената майка проверила телефона на съпруга си и намерила запис на разговора между него и купувача на дъщеря си. В същия ден тя се чула със свекърва си, която й казала, че детето е взето преди няколко седмици.

Майката веднага съобщила за инцидента на полицията, а съпругът й избягал. По време на разследването полицията го открила в хотел. Той признал, че дължи голяма сума и е прибегнал до екстремни мерки, след като е видял в интернет пост за осиновяване на деца, съобщава „Дарик“.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/