Какво ще правят децата през лятото? Детските занимания във Варна, събрани на едно място

female parent woman frustrated and upset from children behaviour
female parent woman frustrated and upset from children behaviour

“Мама знае всичко” помага на майки и татковци да намерят забавни и образователни летни активности за своите малчугани.

Всички родители очакваме приближаващото лято с нетърпение, защото то носи толкова приятни неща – заветната отпуска, леки дрехи, плаж, хладни питиета… Но едно нещо го няма през лятото – училището. А това ни оставя с нелеката задача да измислим занимания за децата си.

Избива ли ви студена пот по челото като се замислите за армията от баби, дядовци и лели, която ще трябва да впрегнете? Интернет прелива от информация за зелени училища и занимални, но кой има време да прегледа и сортира всичко това?!

Един уебсайт обаче се нагърбва с това предизвикателство, за да спите спокойно в очакване на лятото. Специално за лятната ваканция, сайтът mamaznaevsichko.com събира на едно място всички занимания, лагери, кръжоци и др. за деца в предучилищна и училищна възраст в град Варна през лято 2019.

В тяхната онлайн кампания “Какво ще правят децата лятото?!” ще намерите синтезирана информация за дейностите по райони, възрастови категории, времетраене (полудневни, целодневни), лагери на море и планина.

Освен лятната им кампания, мисията на “Мама знае всичко” е да подкрепя родителите с информация за редица полезни места и услуги за деца във Варна. В сайта ще откриете справочник с школи, заведения с детски кът, сладкари, фотографи, детски градини и ясли, и много други.

В сайта, както и на Фейсбук страницата им, можете да следите също актуалните събития за деца в ежедневни и ежемесечни постове и статии.

Ако сте организация, занимаваща се с летни програми за деца и искате да участвате в  кампанията– “Какво ще правят децата лятото?!”, свържете се с:

“Мама знае всичко” ТУКhttps://bit.ly/2uoucur

А вие, мили родители, следете www.mamaznaevsichko.com и fb.com/Mamaznaevsichko, за да сте в крак както с летните възможности, така и с всички актуални дейности за деца във Варна.

Защото кой, ако не Мама, знае всичко?

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Светослава Рашкова

Любовта и удоволствието, с което работя гарантира високата ефективност при създаването и изпълнението на всяка рекламна кампания.

снимка : Delta Planet Mall

Намаления и подаръци в първите дни на Delta Planet Mall (СНИМКИ)

Снимка Facebook/Виждам те КАТ Варна

Ампутираха пръсти от ръката на мъжа, излетял през мантинела към Златни пясъци