in ,

Какво ще правят децата през лятото? Детските занимания във Варна, събрани на едно място

female parent woman frustrated and upset from children behaviour

“Мама знае всичко” помага на майки и татковци да намерят забавни и образователни летни активности за своите малчугани.

Всички родители очакваме приближаващото лято с нетърпение, защото то носи толкова приятни неща – заветната отпуска, леки дрехи, плаж, хладни питиета… Но едно нещо го няма през лятото – училището. А това ни оставя с нелеката задача да измислим занимания за децата си.

Избива ли ви студена пот по челото като се замислите за армията от баби, дядовци и лели, която ще трябва да впрегнете? Интернет прелива от информация за зелени училища и занимални, но кой има време да прегледа и сортира всичко това?!

Един уебсайт обаче се нагърбва с това предизвикателство, за да спите спокойно в очакване на лятото. Специално за лятната ваканция, сайтът mamaznaevsichko.com събира на едно място всички занимания, лагери, кръжоци и др. за деца в предучилищна и училищна възраст в град Варна през лято 2019.

В тяхната онлайн кампания “Какво ще правят децата лятото?!” ще намерите синтезирана информация за дейностите по райони, възрастови категории, времетраене (полудневни, целодневни), лагери на море и планина.

Освен лятната им кампания, мисията на “Мама знае всичко” е да подкрепя родителите с информация за редица полезни места и услуги за деца във Варна. В сайта ще откриете справочник с школи, заведения с детски кът, сладкари, фотографи, детски градини и ясли, и много други.

В сайта, както и на Фейсбук страницата им, можете да следите също актуалните събития за деца в ежедневни и ежемесечни постове и статии.

Ако сте организация, занимаваща се с летни програми за деца и искате да участвате в  кампанията– “Какво ще правят децата лятото?!”, свържете се с:

“Мама знае всичко” ТУКhttps://bit.ly/2uoucur

А вие, мили родители, следете www.mamaznaevsichko.com и fb.com/Mamaznaevsichko, за да сте в крак както с летните възможности, така и с всички актуални дейности за деца във Варна.

Защото кой, ако не Мама, знае всичко?

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/