Г-н Малинов, изгубихте гласа ми

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Г-н Малинов, ако не си бяхте отишли у дома през почивните дни, съдбата на хиляди хора щеше да е различна. Ако си стояхте в Брюксел, нямаше да имате самолетни проблеми и щяхте да имате възможността на време да натиснете копчето, с което може би щеше да се отменят планираните проблеми по пакета “Мобилност” завинаги.

Сега, заради Вас и още един депутат, навярно прекарал времето на някое летище, промените, срещу които протестираха българските превозвачи, влязоха в дневния ред „на косъм”. Какво ще стане утре – един Господ знае.

Казвате, че казусът около пакета “Мобилност” е Ваша кауза от 2014 г. Е, тогава след пет години работа и чакане, не можахте ли да се подготвите за големия ден и да бъдете в залата от рано?

Полетите в понеделник често закъснявали, казвате. Да си бяхте стоял в Брюксел, поне този уикенд.

Тази сутрин свалям доверието си от Вас, не желая да ме представлявате в Европарламента. Не знам дали изобщо искам някой да ме представлява. В навечерието на евроизборите, стореното не е добро послание, ако трябва да използвам това политическо клише.

Сторихте голям зулум,а аз наистина Ви харесвах като политик.

Приятно прекарване на остатъка на може би последния Ви мандат в Брюксел.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.

снимка НПО Бъдеще за Варна

Петиция за втори Аспарухов мост събира подкрепа сред варненци

Фейсбук изтри стотици фалшиви профили