in

Нова временна организация на движението по бул. „Васил Левски“

Снимката е илюстративна

Във връзка с извършване на строителни дейности по бул. „Васил Левски“ ще бъде затворено за движение северното платно на бул. „Васил Левски“ – от бул. „Осми Приморски полк“ до ул. „Дружба“, на 29.03.2019 г. (петък) от 9.00 ч. до 17.00 ч.

Движението ще се осъществява двупосочно в южното платно на булеварда, съобщават от пресцентъра на Общината.

На 30.03.2019 г. (събота) от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде въведена временна организация на движение в същия участък, съгласно която движението на превозни средства ще се извършва двупосочно по северното платно на бул. „Васил Левски“, а южното ще бъде затворено.

Дейностите са част от проект „Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. „Васил Левски“, в участъка от ул. „Подвис“ до бул. „Осми Приморски полк“, в това число велоалея, изпълняване на мероприятия за подобряване на достъпна среда и ремонт на автомобилни и пешеходни подлези“.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.